De Wijnkeuring van de Lage Landen 2022 was wederom een gezellig en inspirerend samenzijn. Dit jaar was er voor het eerst een apart persmoment in de ochtend, met presentaties van Simon Crone (VNWP) en Marc Greven (Associate Professor van de Universiteit van Bordeaux). In de middag werden de medailles uitgereikt en zijn de winnaars van de ereprijzen bekendgemaakt.

Intussen hebben ook alle wijngaardeniers die vanwege de oogst niet aanwezig konden zijn hun certificaten en tegels ontvangen. Om samen na te genieten van deze wijnkeuring delen we hierbij een sfeerimpressie van de dag. Met dank aan fotograaf Henni van Beek en uiteraard ook presentatrice Janna Rijpma.

Foto’s Wijnkeuring 2022

De foto’s zijn gemaakt door Fariel Soeleiman/Soki Media en Manon de Boer/Toost aan Tafel. Klik op een foto om hem te vergroten.